User Tools

Site Tools


morklaegning_anno2014

<ironi>

Den nye offentligheds lov virker perfekt!

Come on. Lad nu være med at brokke jer, selvfølgelig skal Helle og alle de andre legebørn have lov til at skjule hvad de foretager sig inde på Christiansborg.

Det er da lige meget om de arbejder for dig og du reelt er deres arbejdsgiver og betaler deres løn. Selvfølgelig skal de ikke svare på tiltale. Hvis Helle ikke vil snakke om det så er det hendes uomtvistelige ret!

Naturligvis skal Helle have lov til at “tage the fifth” hvorfor skal I have noget som helst at vide ?

I skal bare rette ind og holde kæft. Sådan er det. Sådan er det at være trælle det må i bare leve med.

I bryder jer jo ikke om at Helle og hendes slæng forlanger at få at vide hvad I foretager jer i døgnets 24 timer, det være sig arbejdstid eller fritid.

Men for jer er det jo også anderledes at staten så følger med i alting I gør, hvem I ringer til og hvem i korresponder med og hvilke internetsider I besøger, ja det bliver I glade for på den lange bane, det siger Helle selv.

Det er sgu helt i orden at tage selfies med Obie og Dave til en begravelse. Hvorfor skal I alle sammen være så alvorlige, Helle skal da have lov til at være Cruise Minister i Eventyrland.

I kan da ikke mene at hun ikke tager sit job alvorligt, det er da i hvert fald ikke en tragedie for kvindekønnet at Helle Thorning Schmidt blev den første danske kvindelige statsminister, nej da…

Helle er nu god nok synes I ikke og hendes ikke skattepligtige mand også.

Det ville da også være for meget forlangt hvis en statminister og mage skulle behandles ligesom en fotomodel og sættes i fængsel for skattesager, nej da sådan noget byder man ikke en politiker anno 2014, så fortolker man tingene på en ny måde uanset hvad man har gjort tidligere.

</ironi>

Eller måske…

Er det tid til at Helle Thorning Schmidt træder tilbage i vanære for det embede som hun efter min mening har misrøgtet og misbrugt ?

Er det tid til at Helle Thorning Schmidt smides ud af Christiansborg grundet sin foragt for befolkningen ?

Er det tid til at gøre op med den fyrede Bødskovs elskede “offentlighedslov og kræve fuld transparens i dansk politik og for hvad der foregår inde på Christiansborg og i ministrenes interessesfære?

Er det tid til nye tanker og nye toner ?

Kun jeres stilhed cementerer uretfærdighed løgn og bedrag på den politiske scene.

Kun jeres stilhed eroderer jeres muligheder for at gøre en forskel.

Kom nu danskere lad dem ikke slippe afsted med at tørre jer i numsen. Hverken regeringen eller oppositionen!

Gør det så de ikke fortsat slipper afsted med at vride jeres hårdt tjente penge ud af jer og beskatte jer til den sidste blodsdråbe, alt imedens de siger at der ikke er penge til helt almindelige services som skoler, ældreforsorg og hospitaler samtidig med at de griner hele vejen til banken sammen med deres venner.

Gør det inden det er for sent - Det er tid til krav om forandring!

morklaegning_anno2014.txt · Last modified: 2014/01/16 13:32 (external edit)