User Tools

Site Tools


david_vs_goliath_second_round

Rend mig i Rigsfællesskabet!!!

Eller David vs. Goliath round 2

I disse dage rasler den Danske regering med sablen, F16 fly tankes op og man gør klar til intervention imod det Syriske regime.

Samtidig har Danmark sammen med EU og Norge indledt en økonomisk krig imod Færøerne der har til hensigt sandsynligvis imod internationale konventioner at tvinge Færøerne i knæ økonomisk.

Imedens gasangreb på civile har uigenkaldelige konsekvenser og er en forbrydelse imod meneskeheden og bør reageres på fra international side såfremt der findes beviser for at regimet står bag sådanne uhyrligheder så bør denne lille sidenote i den Danske udenrigspolitik absolut ikke overses.

I århundreder har der eksisteret stærke bånd imellem landene bånd der har fortøjret nationerne til hinanden. Men man har formået at lægge stridighederne til side, selv om Danskerene før har tyet til magtanvendelse overfor den Færøske befolkning, både i gammel tid men også i nyere tid

Wikipedia artikkel om Klaksvíksstriden

Ikke at man sympatiserer med hovedpersonen i Klaksvíksstriden, men det viser også i nyere tid hvorledes den Danske regering er klar til at knægte Færøerne såfremt der ikke makkes ret også indenfor det såkaldte rigsfællesskab.

Konsekvenserne af dette Danske angreb på Rigsfællesskabet vil da også blive til at føle på… men måske ikke således som EU, Danmark og Nordmændene havde tænkt sig.

Færinger har netop lejet ekstra store fragtskibe og i stedet for at skibe sin fisk ind i EU havne og satse på det Europæiske marked så vælger man i stedet at satse på resten af verden.

Der er masser af købere med stærk valuta som har stor interesse i den Færøske fisk der i størrelse og kvalitet ubestridelig ligger milevidt foran den fra EU så det ser ud til at det er som EU kommer til at se sine eksportmarkeder truede.

Island og Grønland forventes også at gå ind i kampen med sandsynlighed på Færøsk side da de i hvert fald Island allerede nu og Grønland sikkert snart også trues af den økonomiske krigsmaskine som hedder EU.

Den Danske regering burde skamme sig - De hyler op om forbrydelser begået af magthavere rundt omkring i verden og imedens begår de handlinger som kan lægge skæbner i grus i det lille ø-samfund som Færøerne er.

Jeg ved udemærket at man ikke kan eller bør sammenligne hvad der sker i Syrien med situationen i Nordatlanten, men jeg synes alligevel det illustrerer den underlige slingrekurs regeringer har været på og er på i nærmest alle henseender.

Dem af jer der kender mig ved at jeg har hældt til Rigsfællesskabet som en god ting og en ting som er til gavn for os alle, men det er med stor beklagelse at jeg ser på det den Danske regering gør imod sit broderfolk, en floskel (sådan kan den type udtalelser kun opfattes nu), et stolt folk som holdt de allierede i live og som mistede flere meneskeliv under anden verdenskrig end noget andet land målt på befolkningstal og jeg må sige noget jeg ser på med megen alvor.

For hvad er det for noget sådan at straffe det land som sørgede for at fisk blev udskibet til England, under en af verdenshistoriens mest vanvittige krige, en tid hvor Færøske fiskere vovede livet imod Tyske Ubåde og fly for at sikre at fornuften sejrede i verden.

Og endnu en gang er de Færøske fiskere truet, men denne gang er det ikke kun fiskererne der vover livet og trues, men hele den Færøske nation, børn kvinder og mænd der trues af stærke kræfter fra udlandet, man fristes til at tro at Tysken rører på sig, men det er måske nærmere Skotterne og Nordmændene som er problemet her. Ja vi ser fiskere fra Hirtshals gø også men sådan er det med medløbere.

Man kan kun håbe at den lille snører den store og EU ender med et blodøje af dimensioner, jeg håber at Færøerne står tilbage med sejren ligesom David i legenden, for en grimmere Goliath skal man lede længe efter.

Fy for pokker Danmark - Hvor lavt er I parat til at synke, Rigsfællesskabet har I helt klart ingen interesse i længere for sådan gør man ikke imod sine Rigsfæller - Skam jer!!!

Einar Petersen - 28/08-2013

david_vs_goliath_second_round.txt · Last modified: 2013/08/28 13:13 (external edit)